For alle generationer

Hver søndag kl. 10.30 er der gudstjeneste. Da der kommer mange engelsktalende tolkes gudstjenesterne til engelsk. Vi lægger vægt på at gøre gudstjenesterne levende og aktuelle, bl.a. ved at vælge temaer, der er relevante. Musikken og sangen veksler mellem salmer med orgelledsagelse og moderne lovsange der ledes af en gruppe med rytmisk musik.
Efter gudstjenesterne er der gratis kaffe i kirkens Café. Her er der rig mulighed for at få en god snak. En gang om måneden er der fællesspisning efter gudstjenesten. Der holdes også gudstjenester på Vietnamesisk kl. 10.30.

Du skal være hjertelig velkommen!

Der er plads til alle i vores kirke - også dig. Søndagsgudstjenesten er oftest der, hvor nye kommer til kirken, og vi vægter højt at tage varmt imod nye. Så hvis du kommer for første gang, vil vi stærkt opfordre dig til at komme med ned i caféen efter gudstjenesten. Der er helt bestemt nogle der gerne vil hilse på dig og få en god snak med dig.