Sommerstævne

Baptisternes årlige samlepunkt

Sommerstævnet er en uge fyldt med undervisning, aktiviteter og samvær for alle fra Baptistkirken og Missionsforbundet i Danmark. Sommerstævnet er altid en fantastisk uge, hvor man kan blive fyldt op på ny af Gud, få styrket fællesskabet i ens egen kirke og ikke mindst finde nye venner. Ovenfor kan du se en video fra Sommerstævne 2018.

Sommerstævne '21

Sommerstævne ´21 holdes på Efterskolen Lindenborg tæt på Roskilde i juli måned. Der vil være noget for folk i alle aldre på stævnet. Det meste af programmet fra 2020 vil blive overført til stævnet 2021.

 

Vil du vide mere, kan du læse meget mere på stævnets hjemmeside.

Sommerstaevnet.dk

×

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet

29/01/2023
×

Gud i hverdagen

Hvordan skal vi leve med Gud i vores hverdag? Kom med til 8 spændende aftener, hvor vi sammen vil dykke ned i 8 vigtige spørgsmål om Gud i hverdagen. Læs mere ved at trykke på billedet

25/01/2023
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021