Sommerstævne

Baptisternes årlige samlepunkt

Sommerstævnet er en uge fyldt med undervisning, aktiviteter og samvær for alle fra Baptistkirken og Missionsforbundet i Danmark. Sommerstævnet er altid en fantastisk uge, hvor man kan blive fyldt op på ny af Gud, få styrket fællesskabet i ens egen kirke og ikke mindst finde nye venner. Ovenfor kan du se en video fra Sommerstævne 2018.

Sommerstævne '21

Sommerstævne ´21 holdes på Efterskolen Lindenborg tæt på Roskilde i juli måned. Der vil være noget for folk i alle aldre på stævnet. Det meste af programmet fra 2020 vil blive overført til stævnet 2021.

Vil du vide mere, kan du læse meget mere på stævnets hjemmeside.

Sommerstaevnet.dk