Børnekirke

Noget for de små

Børn er altid velkommen til gudstjenesterne. Der findes et specielt børnerum for de mindste med legetøj og bøger. Her kan forældrene lytte med på gudstjenesten og se, hvad der sker gennem glasvæggen. For børn fra 3 år og op til ca. 13 år er der børnekirke under gudstjenesten. Børnene deltager altid i starten af gudstjenesten sammen med forældrene og går så i børnekirke. Børnene er delt op efter alder i to grupper. Fra 3 år til 1. klasse, og fra 2. - 6. klasse. Tre gange pr halvår er der et særligt arrangement for børn "Den syvende himmel" hvor der sker noget spændende for alle børnene.

Spejder

Der er også spejder som et tilbud til alle børn. Læs mere her.

Kontakt

Hvis du vil høre mere om børnekirken, er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige leder.

Jette Bjørnestad

Jette Bjørnestad
Børnekirken

×

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet

29/01/2023
×

Gud i hverdagen

Hvordan skal vi leve med Gud i vores hverdag? Kom med til 8 spændende aftener, hvor vi sammen vil dykke ned i 8 vigtige spørgsmål om Gud i hverdagen. Læs mere ved at trykke på billedet

25/01/2023
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021