Cellegrupper

For alle generationer

Cellegruppen er et sted, hvor man mødes for at dele liv med hinanden, tale om livets store spørgsmål og dyrke fællesskabet med hinanden. Hvis du har lyst til at være en del af et mindre fællesskab, har vi omkring 10 forskellige cellegrupper i kirken. Der er både for unge og ældre. En cellegruppe mødes enten i kirken eller i hjemmene. Programmet er ofte meget fleksibelt efter hvem, der kommer. For det meste vil det bestå af:

- Læsning af et kortere stykke fra Bibelen

- Snakke med hinanden om hvordan vi hver især forstår det, og hvordan vi kan bruge det i vores eget liv

- Der vil ofte være en tid med bøn. Det er frivilligt om man vil bede, og man kan også spørge de andre, om de vil bede for en

- Der vil være løs snak over en kop kaffe

Kontakt menighedens præst hvis du vil være med i en af menighedens grupper eller hvis du vil vide mere.

Henrik Søndergaard

Ledende præst