Joyful voices gospelkor

Kirkens gospelkor

Har du lyst til at synge gospel og være med i et fællesskab, der rækker ud over koraftenerne – så er gospelkoret Joyful Voices noget for dig. Koret hører til under Den Rytmiske Aftenskole og har tilknytning til Odense Baptistmenighed.

Pris: Det koster 750 kr. pr. sæson at være med i koret. Studerende 1/2 pris, 375 kr. Sæsonerne går fra januar til juni og august til december. Koret laver forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, eks. kordag med stemmetræning. Vi øver hver mandag kl. 19.15 – 21.35 i Baptistkirken.

Vi optager nye medlemmer i januar og august. Koret er for alle. Der er ingen optagelsesprøve, og nodekendskab er ikke nødvendigt. Vi forbeholder os dog ret til at afholde en lille stemmehøring, hvis vi skønner, der er et behov for at få styrket en eller flere stemmegrupper. Koret består af 4 stemmegrupper: Sopran – alt – tenor og bas.

Se mere på korets hjemmeside.

Joyfulvoices.dk