Et internationalt fællesskab for unge

LIGHT er Baptistkirken i Odenses gruppe for studerende og unge voksne. Det hele foregår på engelsk og er for alle på 20+ år. Vi er en åben gruppe, der samles for at snakke om Jesus, og blive udrustet til at tage del i Guds mission. Du skal være hjertelig velkommen, om du så er kristen eller ej.
Vi mødes i kirken i en afslappet atmosfære med kaffe og kage. Her bruger vi tid på at blive undervist og snakke om livets vigtige spørgsmål. Vi har diverse aktiviteter, deler liv, beder og synger sammen. Derudover har vi fra tid til anden specielle begivenheder, hvor vi oplever noget ud over det sædvanlige.
Vi mødes 2 onsdage om måneden kl. 19-20.30 i kirken. Du kan finde oplysninger om kommende samlinger og arrangementer på LIGHT’s facebook gruppe, som du er velkommen til at melde dig ind i.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bare er interesseret i at høre mere om ungdomsgruppen, er du velkommen til at kontakte vores præst.

Henrik Søndergaard

Henrik Søndergaard
Præst
hks@baptistkirken-odense.dk
+45 61 30 21 54

×

Kirkebladet for maj og juni

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/06/2022
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021