Et internationalt fællesskab for unge

LIGHT er Baptistkirken i Odenses gruppe for studerende og unge voksne. Det hele foregår på engelsk og er for alle på 20+ år. Vi er en åben gruppe, der samles for at snakke om Jesus, og blive udrustet til at tage del i Guds mission. Du skal være hjertelig velkommen, om du så er kristen eller ej.
Vi mødes i kirken i en afslappet atmosfære med kaffe og kage. Her bruger vi tid på at blive undervist og snakke om livets vigtige spørgsmål. Vi har diverse aktiviteter, deler liv, beder og synger sammen. Derudover har vi fra tid til anden specielle begivenheder, hvor vi oplever noget ud over det sædvanlige.
Vi mødes 2 onsdage om måneden kl. 19-20.30 i kirken. Du kan finde oplysninger om kommende samlinger og arrangementer på LIGHT’s facebook gruppe, som du er velkommen til at melde dig ind i.

Hvis du har spørgsmål eller bare er interesseret i at høre mere om ungdomsgruppen, er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige ledere.

David Wendel Jokszies

Ungdomsmedarbejder
david-w-j@hotmail.com

Marie Louise Wendel Jokszies

Ungdomsmedarbejder
ml.wendel@hotmail.com

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021