Seniorer - Onsdagstræf

Samvær for de modne

Vil du mødes med gamle venner eller træffe nye, så er Onsdagstræf en mulighed. Det er kirkens tilbud for alle seniorer. Vi mødes anden og fjerde onsdag i måneden i Baptistkirkens mødesal på Klosterbakken 11. Undtaget er juni, juli og august. Vi samles om mange forskellige emner, både dagsaktuelle og lidt mere nostalgiske, idet vi indbyder mange forskellige mennesker til at causere, holde foredrag, synge og spille m.m. Vi deler også det kristne budskab, idet vi samles om en andagt ved alle vores møder. Vores arrangementer er åbne for alle. Vi har ikke noget egentligt medlemskab og derfor heller ikke noget kontingent. Arrangementet incl. kaffebordet, som er en del af vores samvær, koster 30 kr. Det er ikke noget krav at du er gået på pension eller efterløn, men føler du, at du gerne vil være en del af et fællesskab af mennesker, som for størstedelen har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet, så er du meget velkommen.

Hvis du vil vide mere om Onsdagstræf eller er interesseret i at komme med, skal du være velkommen til at kontakte vores ansvarlige.

Kern Sloth

Ansvarlig for Onsdagstræf