Et fællesskab for unge

SALT er Baptistkirken i Odenses danske gruppe for unge på 16 til ca. 20 år. Vi mødes og arbejder med forskellige temaer og bibelstudier, der relaterer til det daglige liv som kristen når man er ung. Vi bruger også tid på lovsang, bøn, vidnesbyrd og bare at nyde det sociale fællesskab. Af og til har vi specielle begivenheder, hvor vi oplever noget spændende med resten af kirkens unge. Salt skaber tørst og det konserverer og bevarer. I SALT ønsker vi på lignende vis at skabe en tørst i dig som ung efter Jesus, og bevare dig i relationen til ham.
Vi mødes fast hver anden onsdag kl. 19-20.30 i kirken. Du kan finde oplysninger om kommende samlinger og arrangementer på SALT’s facebook gruppe, som du endelig skal melde dig ind i.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bare er interesseret i at høre mere om ungdomsgruppen, er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige ledere.

David Wendel Jokszies

David Wendel Jokszies
Ungdomsmedarbejder
david-w-j@hotmail.com
+45 53 34 25 55

Marie Louise Wendel Jokszies

Marie Louise Wendel Jokszies
Ungdomsmedarbejder
ml.wendel@hotmail.com
+45 22 38 84 16

×

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

30/12/2021
×

Alpha 2022

Næste Alpha kursus begynder onsdag d. 23. februar 2022 og kører hver anden onsdag (de ulige uger).

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021