Et fællesskab for unge

SALT er Baptistkirken i Odenses danske gruppe for unge på 16 til ca. 20 år. Vi mødes og arbejder med forskellige temaer og bibelstudier, der relaterer til det daglige liv som kristen når man er ung. Vi bruger også tid på lovsang, bøn, vidnesbyrd og bare at nyde det sociale fællesskab. Af og til har vi specielle begivenheder, hvor vi oplever noget spændende med resten af kirkens unge. Salt skaber tørst og det konserverer og bevarer. I SALT ønsker vi på lignende vis at skabe en tørst i dig som ung efter Jesus, og bevare dig i relationen til ham.
Vi mødes fast hver anden onsdag kl. 19-20.30 i kirken. Du kan finde oplysninger om kommende samlinger og arrangementer på SALT’s facebook gruppe, som du endelig skal melde dig ind i.

Hvis du har spørgsmål eller bare er interesseret i at høre mere om ungdomsgruppen, er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige ledere.

David Wendel Jokszies

Ungdomsmedarbejder
david-w-j@hotmail.com

Marie Louise Wendel Jokszies

Ungdomsmedarbejder
ml.wendel@hotmail.com

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021