SELA

En klub for teens

Sela er Baptistkirken i Odenses teenageklub for alle i alderen omkring 11-15 år. På almindelige klubaftener bruger vi tid på hockey, bordtennis, stikbold, brætspil samt mange andre aktiviteter. Af og til laver vi også mad sammen eller har konkurrencer og udflugter. Aftenen slutter normalt af med, at vi samles og snakker om Gud og livet. Vi mødes hver anden fredag kl. 19-21. Kommunikation om kommende klubaftener og andre arrangementer foregår på SELA’s facebook gruppe, som du endelig må melde dig ind i.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores ansvarlige leder for SELA.

David Wendel Jokszies

David Wendel Jokszies
Ungdomsmedarbejder
david-w-j@hotmail.com
+45 53 34 25 55

×

Kirkebladet for november og december

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet

03/12/2022
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021