Tirsdagsmøde

Et møde hvor Gud får plads

Tirsdagsmøderne foregår på engelsk og finder sted hver tirsdag fra kl. 17.00 – 18.00 Vi bruger eftermiddagen på fællesskabet med Gud og hinanden. Der er typisk tilbedelse, vidnesbyrd, let undervisning samt god tid til at bede med og for hinanden. Det særlige ved disse møder er et ønske om at lade Helligånden få plads til at tale og inspirere med sange, opmuntringer og profetiske ord.

Alle er velkomne til møderne, så kom endelig og kig forbi en tirsdag eftermiddag.

Møderne holdes hos Clive og Elizabeth på Guldbergsvej 3.

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021