Tirsdagsmøde

Et møde hvor Gud får plads

Tirsdagsmøderne foregår på engelsk og finder sted hver tirsdag fra kl. 17.00 – 18.00 Vi bruger eftermiddagen på fællesskabet med Gud og hinanden. Der er typisk tilbedelse, vidnesbyrd, let undervisning samt god tid til at bede med og for hinanden. Det særlige ved disse møder er et ønske om at lade Helligånden få plads til at tale og inspirere med sange, opmuntringer og profetiske ord.

Alle er velkomne til møderne, så kom endelig og kig forbi en tirsdag eftermiddag.

Møderne holdes i kirkens menighedssal.

.

Kirkebladet for maj og juni

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/06/2022

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

06/10/2021