Unge familier

Vi arbejder med unge familier på to fronter:

Hjemmet: Vi vil gerne styrke samtalen hjemme i familierne. Vi tror på, at en naturlig samtale om tro og liv er en vigtig del af barnets forhold til Gud og til menigheden. Derfor har vi udviklet materialet ”Tro i Hjemmet”, som vi tilbyder børnefamilierne med børn i forskellig alder. Du kan se materialet ved at klikke på linket herunder.

Kirken: Vi vil gerne tilbyde børnefamilierne aktiviteter, undervisning og samtale i kirken. Der vil jævnligt blive afholdt møder enten for hele familien, eller for forældrene. Det vil være en bred vifte af tilbud

Vi forestiller os noget, som f.eks.:

- ”Messy Church” en hverdagseftermiddag. Familierne mødes i kirken og er kreative. Sammen laver vi en gudstjeneste, som bliver holdt samme eftermiddag, og vi slutter med at spise sammen.

- Skatteløb i kirken.

- Tema-undervisning med gruppesamtale for forældrene.

- Udflugt i ZOO og meget andet.

Første planlagte møde er søndag 19. september, hvor Rasmus Elkjær Larsen kommer for at inspirere os til en god snak derhjemme.

Man kan tilmelde sig kirkens nyhedsbrev, og få invitationen direkte i mailboxen.