Meddelelser

Alpha starter op igen

Næste Alpha kursus planlægger vi til foråret 2022.

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.30. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis 21.15. Studiematerialer er gratis. Mad og kaffe koster kun 30 kr. pr aften.

Yderligere info via E-mail ks@baptistkirken-odense.dk eller telefon 30282658

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021