Meddelelser

Kære venner

Genoplukning af kirken begyndte med gudstjeneste 18. maj med anbefalinger fra myndighederne.

-  Bliv hjemme hvis du har milde symptomer på Covid-19.

-  Hvis du har øget risiko for alvorligt sygdomsforløb som følge af Covid-19 – bla. alder og,

kroniske sygdomme så pas ekstra på og snak gerne med din læge.

-  Host eller nys i dit ærme.

-  Hold afstand – generelt 1 m og 2 m i kirkesalen.

-  Arealkrav er 4 m2 pr. person ved gudstjenester og afstandskrav er 2 m, når der synges

eller ved personer i særlig risikogruppe. Hvis ikke der synges er anbefalingen 1 m.

Kirken er tilpasset med afstandsmarkering, håndsprit, afstand mellem stolene, opslag, så vi kan være trygge.

Vi skal stadig passe på de mest sårbare. Og huske på både fysisk som mental sundhed. Ud over at mødes, så hold gerne kontakt gennem skype, telefon, Face time m.m. Særligt med dem der ikke tør komme i kirken.

Lad os fortsat bede for vores land, for sundhedspersonale, politikere og myndighedspersoner, der skal håndtere situationen. Og lad os også bede for de ældre, ensomme og andre særligt udsatte, at Gud må give ro og holde sin hånd over os alle.

Menighedens ledelse vil holde jer opdateret via Kirkebladet og nyhedsbrev. Har I spørgsmål eller behov for hjælp skal I endelig kontakte os.

Kærlig hilsen

Menighedsrådet.