Meddelelser

Coronavirus

Genåbning af samfundet er påbegyndt og vi oplever heldigvis at mere og mere af vores hverdag vender tilbage. Vaccineudrulningen er med til at give håb og lys. Selv om smittetallet er relativ højt, oplever vi ikke tilsvarende mange indlæggelser, da de sårbare og ældre, som ønsker det, er vaccinerede og stadig flere vaccineres efter alder.

Vi skal dog stadig passe på hinanden:

· Bliv hjemme hvis du har milde symptomer på Covid-19.

· Host eller nys i dit ærme.

· Hold afstand – generelt 2 m i kirkesalen.

· Brug mundbind når du går ind i kirken til officielle arrangementer (gudstjeneste, ældremøder, ungdomsmøder m.m.). Du kan tage det af når du sidder på din stol. Tag det på igen når du skal ud.

Kirken er tilpasset med afstandsmarkering, håndsprit, afstand mellem stolene, opslag, så vi kan være trygge.

Forsamlingsrestriktioner lempes inde som ude. Vi kan derfor mødes til spejder, seniormøder, ungdomsmøder, diverse møder. Afstandskravet er 1 m når ikke vi synger.

Vi vil holde åbent for de aktiviteter myndighederne giver os mulighed for og benytte de anbefalinger der foreligger. Ud over dette vil vi selvfølgelig bruge sund fornuft.

Lad os fortsat bede for vores land, for sundhedspersonale, politikere og myndighedspersoner, der skal håndtere situationen. Og lad os også bede for de ældre, ensomme og andre særligt udsatte, at Gud må give ro og holde sin hånd over os alle.

Menighedens ledelse vil holde jer opdateret via Kirkebladet og nyhedsbrev. Har I spørgsmål eller behov for hjælp skal I endelig kontakte os.

Kærlig hilsen

Menighedsrådet

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021