Meddelelser

Kære venner

Statsministeren annoncerede onsdag d. 11 marts de første drastiske tiltag om at bremse Covid-19 smittekæderne. Siden da er der kommet endnu flere tiltag og anbefalinger med bla. lukkede grænser og begrænsninger i vores forsamlingsfrihed.
Myndighederne og selv dronningen har fortalt os, hvor vigtigt det er ”at holde sammen ved at holde afstand”.

Vi skal som kirke også tage ansvaret på os. Derfor bliver vores aktiviteter løbende reguleret i forhold til de udmeldinger, der kommer fra myndighederne.

Aktiviteterne i kirken er lukket ned og vi ved ikke hvor længe det varer. Vi venter alle på information fra regeringen; men forventer ikke at kunne forsamles i nær fremtid.

Kirken fungerer dog stadig. Det bliver afholdt virtuel gudstjeneste søndag og Fyraftensandagt om tirsdagen. Telefonen og Skype bruges flittigt medlemmer imellem, så man kan mødes på afstand.

Lad os fortsat bede for vores land, for sundhedspersonale, politikere og myndighedspersoner, der skal håndtere situationen. Og lad os også bede for de ældre, ensomme og andre særligt udsatte, at Gud må give ro og holde sin hånd over os alle.

Daglig ledelse holder virtuelt møde hver uge og desuden efter behov. Vi vil holde jer opdateret via nyhedsbrev to gange om ugen. Har I spørgsmål eller behov for hjælp skal I endelig kontakte os

Kærlig hilsen

Lene, Henrik, Kern