Meddelelser

Vi er stadig påvirket af Corona krisen og flere restriktioner og anbefalinger.

- Bliv hjemme hvis du har milde symptomer på Covid-19.

- Hvis du har øget risiko for alvorligt sygdomsforløb som følge af Covid-19 – bla. alder og, kroniske sygdomme så pas ekstra på og snak gerne med din læge.

- Host eller nys i dit ærme.

- Hold afstand – generelt 1 m og 2 m i kirkesalen.

- Brug mundbind når du går ind i kirken til officielle arrangementer (gudstjeneste, ældremøder, ungdomsmøder m.m.). Du kan tage det af når du sidder på din stol. Tag det på igen når du skal ud.

Kirken er tilpasset med afstandsmarkering, håndsprit, afstand mellem stolene, opslag, så vi kan være trygge.

Vi skal stadig passe på de mest sårbare. Og huske på både fysisk som mental sundhed. Ud over at mødes, så hold gerne kontakt gennem skype, telefon, Face time m.m. Særligt med dem der ikke tør komme i kirken.

Vi vil holde åbent for de aktiviteter myndighederne giver os mulighed for og benytte de anbefalinger der foreligger. Ud over dette vil vi selvfølgelig bruge sund fornuft.

Lad os fortsat bede for vores land, for sundhedspersonale, politikere og myndighedspersoner, der skal håndtere situationen. Og lad os også bede for de ældre, ensomme og andre særligt udsatte, at Gud må give ro og holde sin hånd over os alle.

Menighedens ledelse vil holde jer opdateret via Kirkebladet og nyhedsbrev. Har I spørgsmål eller behov for hjælp skal I endelig kontakte os.

Kærlig hilsen

Menighedsrådet