Meddelelser

Kære venner

Kirken åbner op igen.

Store dele af samfundet har været nedlukket siden onsdag d. 11 marts for at bremse Covid-19 smittekæderne. Det er lykkedes ved ”at holde sammen ved at holde afstand, afspritning og håndvask”. Nu er genoplukningen påbegyndt i faser. For vores del åbnes kirken igen 18. maj; men med restriktioner.

Vores aktiviteter vil løbende blive reguleret i forhold til de anbefalinger og regulativer, der kommer fra myndighederne.

Vi skal stadig passe på de mest sårbare. Hold kontakt gennem skype, telefon, Face time m.m.

Lad os fortsat bede for vores land, for sundhedspersonale, politikere og myndighedspersoner, der skal håndtere situationen. Og lad os også bede for de ældre, ensomme og andre særligt udsatte, at Gud må give ro og holde sin hånd over os alle.

Daglig ledelse og menighedsrådet mødes igen ansigt til ansigt; men i kirken pga. restriktioner. Vi vil holde jer opdateret via nyhedsbrev. Har I spørgsmål eller behov for hjælp skal I endelig kontakte os

Kærlig hilsen

Lene, Henrik, Kern