Bliv døbt i vores kirke

I Baptistkirken respekterer vi det enkelte menneskes egne valg. Vi døber dem, der selv beder om at blive døbt. Af samme grund døber vi ikke børn, før de selv har taget stilling til Jesus og til den kristne tro. Der er ikke sat en minimumsalder på, men man kan blive døbt, når man selv har taget et valg om, at man vil tro på Jesus som sin frelser og ønsker at følge det, han har sagt. Det er aldrig for sent at blive døbt.

Dåben sker ved fuld neddykning. Dåbskandidaten fortæller først kort sin troshistorie, herefter går præsten og dåbskandidaten ned i vandet, og man døbes i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn.

Man bliver ved dåb også medlem af kirken. Dåben er ikke en enkeltstående handling, men en indgang til et liv med Gud og Hans menighed.

Hvis du ønsker at blive døbt, skal du først have en snak med menighedens præst. I vil så sammen finde en passende dato for dåb. Nogle gange er der dåbsundervisning, du kan være med til inden du døbes.

Henrik Søndergaard

Ledende præst