Historier fra kirken

Hør hvad folk oplever

Mød nogle af personerne fra menigheden her, og hør hvordan Gud har forvandlet deres liv og hvilken betydning vores kirke har for dem.

Fruzsina Hidasi

Jeg havde søgt efter en kirke, før jeg flyttede til Odense, og jeg fandt denne kirke på internettet, som virkede indbydende og et godt valg for internationale, da de har oversættelse under gudstjenesten. Det var vigtigt for mig at finde et godt fællesskab, hvor jeg kan lære mere om at følge Jesus, og det er netop det, jeg fandt. Denne kirke er Guds hjælp i mit liv; personerne her hjælper mig med at komme igennem udfordringerne med at bo i et fremmet land, og jeg er dem meget taknemmelige. Jeg deltager i gudstjenesterne, fordi jeg kan lære om Guds Ord og hans kærlighed gennem disse mennesker, der vil tjene hinanden. Jeg deltager også i Basic (ungdomsgruppen) hvor vi studerer Bibelen, beder for hinanden og griner meget. Denne tid betyder så meget for mig, og jeg kan kalde disse unge for min gode venner.

Majbrit Guldager

Jeg kom til Baptistkirken i Odense i julen. En nabo havde inviteret mig til caféens julefrokost. Egentligt var jeg meget tæt på at sige ”nej tak” til invitationen, for jeg havde faktisk slet ikke overskud til det. Jeg stod et sted i mit liv, hvor den ene ting efter den anden bare ramlede ned over hovedet på mig. Jeg var udbrændt, dybt ulykkelig og træt. Jeg havde bare ikke mere styrke tilbage i mig. I dag takker jeg min Gud for at jeg tog med. Da jeg gik hjem, havde jeg en dejlig følelse af fred og ro i mig. En følelse jeg ikke havde mærket de sidste 10 år.

Jeg vendte tilbage til kirken i januar og startede på kirkens Alpha Kursus. Her lærte jeg Jesus at kende, og jeg hørte et bibelvers: ”Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile”. Alt det jeg havde gået og båret på selv, lagde jeg nu over i Guds hænder og senere blev jeg også døbt.

Jeg har det bare så fantastisk godt i dag. Alt det her havde jeg ikke kunnet komme igennem selv. Jeg har fået en stor og dejlig familie i menigheden. Har fået så mange dejlige bønner, og støtte derfra. Der er altid en som er frisk på at snakke. Her er så meget sammenhold og varme, og nogen at dele med. Man er aldrig hverken ensom eller alene her.