Historier fra kirken

Majbrit Guldager

Jeg kom til Baptistkirken i Odense i julen. En nabo havde inviteret mig til caféens julefrokost. Egentligt var jeg meget tæt på at sige ”nej tak” til invitationen, for jeg havde faktisk slet ikke overskud til det. Jeg stod et sted i mit liv, hvor den ene ting efter den anden bare ramlede ned over hovedet på mig. Jeg var udbrændt, dybt ulykkelig og træt. Jeg havde bare ikke mere styrke tilbage i mig. I dag takker jeg min Gud for at jeg tog med. Da jeg gik hjem, havde jeg en dejlig følelse af fred og ro i mig. En følelse jeg ikke havde mærket de sidste 10 år. 

Jeg vendte tilbage til kirken i januar og startede på kirkens Alpha Kursus. Her lærte jeg Jesus at kende, og jeg hørte et bibelvers: ”Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile”. Alt det jeg havde gået og båret på selv, lagde jeg nu over i Guds hænder og senere blev jeg også døbt. 

Jeg har det bare så fantastisk godt i dag. Alt det her havde jeg ikke kunnet komme igennem selv. Jeg har fået en stor og dejlig familie i menigheden. Har fået så mange dejlige bønner, og støtte derfra. Der er altid en som er frisk på at snakke. Her er så meget sammenhold og varme, og nogen at dele med. Man er aldrig hverken ensom eller alene her.

×

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021