Socialt arbejde

Vi forsøger at række ud til byen

I vores kirke udfører vi socialt arbejde i form af humanitære og sociale aktiviteter. Dette sker gennem kirkens tilknyttede forening, Forening Klosterbakken, der desuden er ansvarlig for kirkens café, Café Klosterbakken. Foreningen arrangerer en årlig Legolandtur for børn der ikke kommer på ferie. Der uddeles også hjælpepakker til økonomisk udsatte børnefamilier efter særlig ansøgning. Endvidere driver foreningen Torsdags Café, hvor der arbejdes med Lær dansk, praktisk hjælp til flygtninge, vejledning vedrørende det danske samfund og kommunen samt meget andet. Alle er hjertelig velkomne i Torsdags Caféen hver torsdag kl. 13.30 til 17.30.

Hvis du vil vide mere om Forening Klosterbakken og det sociale arbejde, så kontakt vores formand.

Mogens Andersen

mogander@hotmail.dk