Vielser

Du kan blive gift her

I baptistkirken i Odense foretager vi kirkelig velsignelse af ægteskabet, efter at parret er blevet borgerlig viet på rådhuset. Den kirkelige handling tilrettelægges i samarbejde med brudeparret, og kan i praksis foregå som et normalt bryllup. Da papirerne er ordnet på rådhuset, er vi helt frit stillet med hensyn til ritualet.

Hvis du som medlem af Baptistkirken i Odense ønsker en vielse, så kontakt menighedens præst Henrik Søndergaard.

Henrik Søndergaard

Ledende præst
hks@baptistkirken-odense.dk

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021