Støt økonomisk

Hvis du ønsker at give en gave til kirken

Det er muligt at støtte kirkens arbejde og projekter. Du kan støtte med MobilePay eller via bankoverførsel. Det er selvfølgelig også en mulighed at støtte under kollekten til gudstjeneste hver søndag.

MobilePay: 85446
- eller -
Konto nr.: 1551 7351348

Hvis du ønsker at støtte et af kirkens specifikke projekter skal det ske via bankoverførsel. Skriv hvilket projekt pengene er til når du overfører.

Bidrag til projekt Estland

Konto nr.: 1551 4700596834

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at give økonomisk støtte, skal du være velkommen til at kontakte vores kasserer.

Steen Jep Emming

steen.jep.emming@gmail.com

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

30/12/2021

Alpha 2022

Næste Alpha kursus begynder onsdag d. 23. februar 2022 og kører hver anden onsdag (de ulige uger).

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

06/10/2021