Støt økonomisk

Hvis du ønsker at give en gave til kirken

Det er muligt at støtte kirkens arbejde og projekter. Du kan støtte med MobilePay eller via bankoverførsel. Det er selvfølgelig også en mulighed at støtte under kollekten til gudstjeneste hver søndag.

MobilePay: 85446
- eller -
Konto nr.: 1551 7351348

Hvis du ønsker at støtte et af kirkens specifikke projekter skal det ske via bankoverførsel. Skriv hvilket projekt pengene er til når du overfører.

Bidrag til projekt Estland

Konto nr.: 1551 4700596834

Bidrag til projekt Mexico

Konto nr.: 3409 12722761

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at give økonomisk støtte, skal du være velkommen til at kontakte vores kasserer.

Steen Jep Emming

steen.jep.emming@gmail.com

Kirkebladet for september og oktober

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billede.

05/09/2021