Historier fra kirken

Fruzsina Hidasi

Jeg havde søgt efter en kirke, før jeg flyttede til Odense, og jeg fandt denne kirke på internettet, som virkede indbydende og et godt valg for internationale, da de har oversættelse under gudstjenesten. Det var vigtigt for mig at finde et godt fællesskab, hvor jeg kan lære mere om at følge Jesus, og det er netop det, jeg fandt. Denne kirke er Guds hjælp i mit liv; personerne her hjælper mig med at komme igennem udfordringerne med at bo i et fremmed land, og jeg er dem meget taknemmelig. Jeg deltager i gudstjenesterne, fordi jeg kan lære om Guds Ord og hans kærlighed gennem disse mennesker, der vil tjene hinanden. Jeg deltager også i Basic (ungdomsgruppen) hvor vi studerer Bibelen, beder for hinanden og griner meget. Denne tid betyder så meget for mig, og jeg kan kalde disse unge for min gode venner.

×

Kirkebladet for maj og juni

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

25/05/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021