Meddelelser

Baptistkirken i Odense søger medarbejder med ansvar for rytmisk musik, teenagere/unge og familier

Igennem de seneste år har menigheden gennemgået en udvikling, og vi har nu et behov for en øget indsats på vores musik- samt teenage-/unge- og familieområde.

 

Vi er en kirke midt i hjertet af Odense, som består af ca. 300 medlemmer. Odense er en populær studieby, og vi har derfor også et internationalt miljø i kirken, hvor mange etniciteter og kulturer mødes og trives. I kirken har vi både en god unge-, voksen- og ældregruppe, som er engageret i forskellige tiltag, der er opbyggende for kirkens medlemmer og kontakter, men også forsøger at række ud til andre. Kirken driver ligeledes en café, som i løbet af ugen gæstes af folk fra byen. Menigheden har god kontakt til byens andre kirker og arbejder sammen om diverse events og tiltag i løbet af året. Som medarbejder med ansvar for rytmisk musik, teenagere/unge og familier vil du få rig mulighed for sparring med kirkens præst og en del af menighedsrådet. Besøg gerne vores hjemmeside for mere information om menigheden og dens arbejde: www.baptistkirken-odense.dk.

 

Arbejdsopgaver:

Som medarbejder med ansvar for rytmisk musik, teenagere/unge og familier vil opgaverne være følgende:

 

Rytmisk musik: At styrke, lede og koordinere den rytmiske musik i gudstjenesten

- Teenagere og unge: At skabe en god overgang mellem børne- og teenage-/ungearbejdet i kirken i samråd med lederne for de enkelte grupper, hjælpe til i grupperne, være opsøgende i forhold til nye unge i byen og på studiestederne samt coache kirkens teenagere og unge ved hjælp af personlige samtaler

- Unge familier: At nytænke og deltage i et arbejde der samler, underviser og støtter kirkens unge familier

- Gudstjeneste: At deltage og medvirke i gudstjenester

 

Kvalifikationer

Vi søger en person eller to personer, som har interesse i og evt. erfaring med at arbejde med musik samt teenagere/unge og familier i en kirkelig kontekst. Som musik-, teenage-/unge- og familiemedarbejder skal du både kunne arbejde selvstændigt og sammen med de relevante arbejdsgrene i kirken. Du har mod på at starte nye tiltag og brænder for at se mennesker vokse i troen på Jesus. Du har tålmodighed og ved, at udvikling sker over længere tid. Det er en fordel men ikke et krav, at du kan begå dig på engelsk.

 

Stillingen:

Stillingen er på 20 timer/ugen, og aflønning sker efter indplacering i h.t. BiD’s lønskala. Evt, kan den deles op i to med fordelingen musikmedarbejder 5 timer og teenage-/unge- og familiemedarbejder 15 timer.

Vi har mulighed for at stille et værelse i kirken til rådighed for lidt viceværtarbejde.

Tiltrædelse snarest, samtaler afholdes løbende.

 

Kontakt os:

Kunne du tænke dig at være med til at hjælpe i ungearbejdet, nytænke teenage- og familiearbejdet samt styrke rytmisk musik i en større menighed, så send en ansøgning til ansættelsesudvalget ks@baptistkirken-odense.dk. Du er også velkommen til at sende en ansøgning, hvis du ønsker at søge en del af jobbet i jobbeskrivelsen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte menighedsrådsformand Kern Sloth 30282658 eller præst Henrik Krak Søndergaard 61302154.

 

×

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet

29/01/2023
×

Gud i hverdagen

Hvordan skal vi leve med Gud i vores hverdag? Kom med til 8 spændende aftener, hvor vi sammen vil dykke ned i 8 vigtige spørgsmål om Gud i hverdagen. Læs mere ved at trykke på billedet

25/01/2023
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021