Meddelelser

Ungdomsmedarbejder og lovsangsleder

Da vores nuværende ungdomsmedarbejdere afslutter deres uddannelser 31/1-2021 og derfor slutter deres ansættelse i kirken, søger vi følgende :

1 ungdomsmedarbejder (ca. 15 timer/uge) opgaverne bliver primært følgende:

- Ansvarlig for ungdomsgruppen Salt (16 – 20 år) og Light (21 – 30 år) i samarbejde med ledergruppen samme sted

- Sparringspartner for teen-klubben Sela (13 – 17 år)

- Skabe overgang fra spejderne og Sela til Salt og Light

- Coaching af unge (personlige samtaler) samt udvikling af unge ledere

1 lovsangsleder (ca. 5 timer/ugen) - opgaverne består primært i følgende

- Ansvarlig for lovsang (rytmisk sang og musik) i gudstjenesten. Du skal kunne spille på et instrument - enten klaver og/eller guitar eller andet

- Rekruttering af sangere og musikere

- Udvikle nye lovsangsledere

- Musikalsk ansvarlig i lovsangsgruppen

- Udvikle og stadig højne kvaliteten i lovsangsgrupperne

Kvalifikationer (gælder begge jobs):

- Du skal kunne arbejde selvstændigt, sprog: dansk og engelsk

- Du skal være personlig kristen og du brænder for at fortælle om det kristne budskab

- Du har lyst til at arbejde med unge

- Du er idérig og elsker at starte nye tiltag

- Du har gode samarbejdsevner

- Du ønsker et job, hvor der er medbestemmels

Vi kan sagtens se ovennævnte 2 jobs i en samlet stilling på halvtid for den rigtige ansøger.

Vi har mulighed for at stille et klubværelse i kirken til rådighed for lidt viceværtarbejde.

Aflønning: Sker efter indplacering i h.t. BiD's lønskala.

Hvem er vi? -besøg gerne vores hjemmeside www.baptistkirken-odense.dk

- Vi er medlem af Baptistkirken i Danmark, og vi har ca. 300 medlemmer

- Ca. 40% af menigheden er etniske nydanskere (vietnamesere, burmesere, tamiler, udenlandske studerende)

- Vi har en god flok unge, som mødes ugentligt, og som har et godt samarbejde med flere andre menigheder i byen

- En god engageret voksen-gruppe, som er klar til at støtte op om nye idéer og tiltag

- Vi har en fuldtids senior-præst og en ulønnet hjælpepræst, så der er god mulighed for sparring

- Vi har god kontakt til byens andre kirker

- Vores kirke ligger lige midt i Odense med 50 m afstand til H.C. Andersens barndomshjem

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning til ansættelsesudvalget ks@baptistkirken-odense.dk . Vi holder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte menighedsrådsformand Kern Sloth 30282658 eller præst Henrik Krak Søndergaard 61302154.