Joyful voices gospelkor

Kirkens gospelkor

Har du lyst til at synge gospel og være med i et fællesskab, der rækker ud over koraftenerne – så er gospelkoret Joyful Voices noget for dig. Koret hører til under Den Rytmiske Aftenskole og har tilknytning til Odense Baptistmenighed.

 

Pris: Det koster 800 kr. pr. sæson at være med i koret. Studerende 1/2 pris, 375 kr. Sæsonerne går fra januar til juni og august til december. Koret laver forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, eks. kordag med stemmetræning. Vi øver hver mandag kl. 19.15 – 21.35 i Baptistkirken.

Vi optager nye medlemmer i januar og august. Koret er for alle. Der er ingen optagelsesprøve, og nodekendskab er ikke nødvendigt. Vi forbeholder os dog ret til at afholde en lille stemmehøring, hvis vi skønner, der er et behov for at få styrket en eller flere stemmegrupper. Koret består af 4 stemmegrupper: Sopran – alt – tenor og bas.

 

Se mere på korets hjemmeside.

Joyfulvoices.dk
×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021