Baptister i Kolding

Et varmt fællesskab for alle

Baptistkirken i Odense har også en gruppe, der mødes i Kolding. Er det kun for baptister? Nej, bare rolig, vi tilhører flere forskellige kirkesamfund. Du behøver slet ikke at have set en baptist i hele dit liv. Er du kirkeløs eller bare interesseret i en god debat om kristendom i dagens Danmark? Måske søger du et fællesskab, hvor du bare helt uformelt kan snakke om tro og Bibelen? I alle tilfælde skal du være hjertelig velkommen.

Hvem er vi?

Vi er en ny gruppe i Kolding med folk fra Trekantsområdet. Vi kommer fra forskellige kirker. Vi vil gerne invitere dig til at prøve en uforpligtende aften i vores gruppe. Vi mødes 2 onsdage om måneden. Hvis du vil vide mere kan du besøge vores facebookgruppe.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Cynthia

Cynthia
+45 30 26 98 48

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021