Sommerstævne

Baptisternes årlige samlepunkt

Sommerstævnet er en uge fyldt med undervisning, aktiviteter og samvær for alle fra Baptistkirken og Missionsforbundet i Danmark. Sommerstævnet er altid en fantastisk uge, hvor man kan blive fyldt op på ny af Gud, få styrket fællesskabet i ens egen kirke og ikke mindst finde nye venner. Ovenfor kan du se en video fra Sommerstævne 2018.

Sommerstævne '24

Sommerstævne ´24 holdes i Mariager på Mariager Højskole i juli måned. Der vil være noget for folk i alle aldre på stævnet.

 

Vil du vide mere, kan du læse meget mere på stævnets hjemmeside.

Sommerstaevnet.dk

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021