Seniorer - Onsdagstræf

Samvær for de modne

Vil du mødes med gamle venner eller træffe nye, så er Onsdagstræf en mulighed. Det er kirkens tilbud for alle seniorer. Vi mødes onsdag i de lige uger i Baptistkirkens mødesal på Klosterbakken 11. Undtaget er juni, juli og halvdelen af august. Vi samles om mange forskellige emner, både dagsaktuelle og lidt mere nostalgiske, idet vi indbyder mange forskellige mennesker til at causere, holde foredrag, synge og spille m.m. Vi vil i løbet af mødet også synge sammen – og der vil også være et ord til eftertanke. Vores arrangementer er åbne for alle. Vi har ikke noget egentligt medlemskab og derfor heller ikke noget kontingent. Arrangementet incl. kaffebordet, som er en del af vores samvær, koster 30 kr. Det er ikke noget krav at du er gået på pension eller efterløn, men føler du, at du gerne vil være en del af et fællesskab af mennesker, som for størstedelen har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet, så er du meget velkommen.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Onsdagstræf eller er interesseret i at komme med, skal du være velkommen til at kontakte vores ansvarlige.

Kern Sloth

Kern Sloth
Ansvarlig for Onsdagstræf
ks@baptistkirken-odense.dk

Torsten Wendel-Hansen

Torsten Wendel-Hansen
Ansvarlig for Onsdagstræf
t.w-h@live.dk

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021