Dåb

Bliv døbt i vores kirke

I Baptistkirken respekterer vi det enkelte menneskes egne valg. Vi døber dem, der selv beder om at blive døbt. Af samme grund døber vi ikke børn, før de selv har taget stilling til Jesus og til den kristne tro. Der er ikke sat en minimumsalder på, men man kan blive døbt, når man selv har taget et valg om, at man vil tro på Jesus som sin frelser og ønsker at følge det, han har sagt. Det er aldrig for sent at blive døbt.

 

Dåben sker ved fuld neddykning. Dåbskandidaten fortæller først kort sin troshistorie, herefter går præsten og dåbskandidaten ned i vandet, og man døbes i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn.

Man bliver ved dåb også medlem af kirken. Dåben er ikke en enkeltstående handling, men en indgang til et liv med Gud og Hans menighed.

Kontakt

Hvis du ønsker at blive døbt, skal du først have en snak med menighedens præst. I vil så sammen finde en passende dato for dåb. Nogle gange er der dåbsundervisning, du kan være med til inden du døbes.

Henrik Søndergaard

Henrik Søndergaard
Ledende præst
hks@baptistkirken-odense.dk
+45 61 30 21 54

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021