Bliv involveret

Vi lever af frivillighed

Et kirkefællesskab bygger på arbejdet af frivillige hænder. I en kirke som vores sker der mange ting hver uge, og der er naturligvis brug for mange hænder til at alt kan køre rundt. 
At være frivillig er en mulighed for at du kan tjene Gud med de gaver du har fået. Nedenfor kan du se områder hvor du kan blive frivillig og tjene med dine gaver og evner.

Café

Kan du lide at brygge kaffe, bage kage, at hyggesnakke og at skabe en god atmosfære? Så har vi brug for dine hænder i Café Klosterbakken. Rent praktisk har vi behov for flere folk, der kan tage en vagt af nogle få timer én eller to gange om ugen. Hvis det lyder som noget for dig, vil vi sætte stor pris på at høre fra dig.

Lovsangx

I lovsangsbandet brænder vi for at tilbede Gud med alt hvad vi er, at synge og spille til hans pris og ære. Vi står for kirkens lovsang til søndagsgudstjenesterne, og arbejder for at skabe et rum, hvor folk kan tilbede Gud ligesom de oplever er bedst. Vi er altid interesserede i folk, der kan synge eller spille. Så hvis du også er tosset med lovsang og enten kan synge eller kan spille bas, trommer, saxofon eller et helt andet instrument, så kunne det helt sikkert være noget for dig.

Teknik

Den tekniske gruppe står får lyd og multimedie til kirkens gudstjenester og andre møder. Hvis du har mod på at lære hvordan man styrer en mixer eller har et godt øje for grafisk design, skal de være velkommen til at få en snak med os.

Teenagearbejde

Hvis du kan lide at finde på tossede idéer og at hænge ud med teenagere, vil det være oplagt for dig at komme med i SELA's leder-team. Vi arbejder for at have et spændende teenagearbejde, der både skaber rammer for godt samvær og fællesskab mellem teenagere og ledere, men også at styrke teenagernes relation til Gud. Hvis du ikke har den store erfaring med teenagere, men bare har hovedet fyldt med idéer, skal du også være velkommen til at tage kontakt.

Tolkning

Alle vores gudstjenester simultantolkes til engelsk, da vi har mange engelsktalende i menigheden og på besøg. Hvis du er god til det engelske sprog, vil vi sætte stor pris på at få dig med i vores tolke-team. Der vil lejlighedsvis også være mulighed for at tolke konsekutivt fra scenen af ved vidnesbyrd og lignende - det er dog ikke et krav at det er noget man skal gøre.

Forbøn

Efter hver gudstjeneste er der mulighed for at få forbøn i vores kirke. Dette team er for dig, der elsker at bede for mennesker og på den måde blive brugt af Gud til at hjælpe folk med behov.

Børnekirken

I børnekirken har vi brug for flere medarbejdere, der kan lide at være sammen med børn. Som medarbejder her skal du ikke være bange for at være fjollet og komme med skøre og vilde idéer.

Lena Jørgensen

Lena Jørgensen
lena@l-cj.dk

Dorte Kjærgaard

Dorte Kjærgaard
dortemodler@gmail.com

Thomas Graf

Thomas Graf
graf@mail.dk

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021