Er du ny?

Du skal være velkommen

I kristuskirken er der flere gudstjenester hver søndag på forskellige tungemål. Kl. 10.30 er der dansk gudstjeneste, der tolkes til engelsk. Samtidig er der vietnamesisk gudstjeneste. Efter gudstjenesten serveres der gratis kirkekaffe. Her er der en god mulighed for at få en snak og nyde det gode fællesskab der er mellem gudstjenestedeltagerne. Kirkens café åbner allerede kl. 9.30, så der er mulighed for at komme før gudstjenesten og få en kop kaffe og lidt morgenmad.

Hvad sker der i kirken

Der sker meget i vores kirke i ugens løb og noget for folk i alle aldre. Her får du et lille overblik over kirkens primære tilbud:

Kristendomsklasse

For 6. - 7. klasse

Kirkens andre berøringsflader:

Fyraftensandagt og bøn

Hver tirsdag for alle

Sommerfest

Festdag med mange tilbud

Alpha

Kursus i kristendom

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021