Socialt arbejde

Vi forsøger at række ud til byen

I vores kirke udfører vi socialt arbejde i form af humanitære og sociale aktiviteter. Dette sker gennem kirkens tilknyttede forening, Forening Klosterbakken, der desuden er ansvarlig for kirkens café, Café Klosterbakken. Foreningen arrangerer en årlig Legolandtur for børn der ikke kommer på ferie. Der uddeles også hjælpepakker til økonomisk udsatte børnefamilier efter særlig ansøgning. Endvidere driver foreningen Torsdags Café, hvor der arbejdes med Lær dansk, praktisk hjælp til flygtninge, vejledning vedrørende det danske samfund og kommunen samt meget andet. Alle er hjertelig velkomne i Torsdags Caféen hver torsdag kl. 13.30 til 17.30.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Forening Klosterbakken og det sociale arbejde, så kontakt vores formand.

Mogens Andersen

Mogens Andersen
Formand
mogander@hotmail.dk
+45 20 74 23 91

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021