Barnevelsignelse

Alle nyfødte børn kan blive velsignet

Jesus elskede de små børn. Da der kom nogle mødre til ham med deres spædbørn, tog han dem i favn og velsignede dem. På samme måde ønsker vi, at de børn, der bliver født i vores menighed bliver velsignet af Gud. Barnevelsignelse finder sted i en gudstjeneste, hvor vi beder om Guds velsignelse over den nyfødte. Ved barnevelsignelsen takker vi for den nyfødte, vi beder for forældrene, der skal opdrage barnet, og for menig­heden, hvor barnet vokser op, at den vil omslutte det med kærlighed. Præsten lægger hånden på barnet og beder Gud beskytte det og velsigne det. Forældrene opfordres til at tage deres barn med til gudstjenesterne og også tale naturligt om troen på Gud derhjemme. Alle forældre får en Børnebibel, så barnet i en tidlig alder kan høre mange af de kendte fortællinger fra Bibelen.

Barnevelsignelse - Henrik Søndergaard - 12/09/2021

Kontakt

Barnevelsignelse aftales forud med menighedens præst, og de finder i fællesskab en dato for barnevelsignelsen.

Henrik Søndergaard

Henrik Søndergaard
Ledende præst
hks@baptistkirken-odense.dk
+45 61 30 21 54

×

Kirkebladet for juli og august

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

28/06/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021